zaterdag 10 september 2011

Nieuwe uitslagen

Wij hadden nog wat vragen voor de oncoloog en wilden de afspraak van volgende week verzetten. Oncoloog dokter Van den Heuvel belde ons gisteren op. De uitslagen van de biopten van het beenmerg en bot hebben uitgewezen dat er geen uitzaaiingen zijn!!! Onze gebeden zijn verhoord… Bij de MIBG-scan kwam al naar voren dat er geen uitzaaiingen te zien waren, dus zou het een grote klap zijn als dit nu toch zo was. De uitslag van het biopt van de tumor kan nog twee maanden duren. Het is dan afwachten of het  wel of geen agressieve vorm van een neuroblastoom is.
Met Noëmi gaat het redelijk goed. Ze ziet wel steeds grauwer en haar gezichtje is wat opgezet, maar ze kan nog rondrennen en grapjes maken met ons. Ze had verhoging en we hopen dat dit niet doorzet, anders moeten we weer naar het ziekenhuis (bij koorts). Vanmiddag kreeg ze weer een injectie. Donderdag was er een naaldje in haar been geplaatst (Insuflon), waardoor ze niet iedere dag een prik in haar been krijgt. Helaas zat dit niet meer goed, dus kreeg ze opnieuw een prik. Dit vond ze niet fijn en dat liet ze weten! En terecht!
Vanavond zijn we nog naar het strand gegaan… We hebben lekker over de golven gesprongen en op het strand gerend. Heerlijk om zo dicht bij het strand te wonen! We gaan donderdag sowieso naar het ziekenhuis voor het bloedbeeld van Noëmi. Verder geen ‘bijzonderheden’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten