zondag 28 augustus 2011

26 augustus 2011


Vandaag een week geleden hoorden we het slechte nieuws. De arts belde aan het einde van de middag  over de uitslagen van het urineonderzoek. In de urine zijn stoffen aangetroffen die horen bij een neuroblastoom, een kwaadaardig gezwel. De uitslag was dus ‘positief’, voor ons negatief. Hierbij werd het vermoeden bevestigd. Definitieve resultaten komen pas na de onderzoeken van de biopsie. Johan en ik hadden er sterk rekening mee gehouden dat dit het zou zijn, dus was het geen verrassing voor ons. Maar toch wel een klap.
A.s. maandag kunnen we dr. Van den Heuvel bellen voor een afspraak, hopelijk a.s. dinsdag. Maandag is er waarschijnlijk weer een arts die gespecialiseerd is in neuroblastomen. Er zal dan overlegd worden wat het behandelplan wordt.
Yael was vanmorgen op school en Johan is ook naar school geweest. Even wat afleiding kan geen kwaad. We stellen echt wel prioriteiten… Noëmi en ik waren saampjes thuis vanmorgen. Heerlijk genieten van m’n kleine meisje. Vanmiddag even een boodschapje met ze gedaan ‘zoals anders’. Volgende week krijgen jullie weer meer nieuws.  

1 opmerking:

  1. Hoi Joh/Mar,
    Als volger staat er Maaike, omdat zij toevallig al een account heeft, maar we lezen dus allemaal mee.
    We willen jullie, maar vooral Noëmi, voor morgen heel veel sterkte toewensen. We hopen dat ze niet te veel last zal hebben van de ingreep. Succes en liefs van GJ,S en A,M,R,D. (Daniël bidt iedere maaltijd voor Noëmi, zo schattig)

    BeantwoordenVerwijderen