maandag 4 juni 2012

Na chemo nummer 10



Het gaat erg goed met Noëmi! Op vrijdag 25 mei was de laatste dag dat ze chemo kreeg. Het einde van kuur nummer 10! En dat werd gevierd…  De taart voor de verpleegkundigen haalden we ’s ochtends op bij de bakker.


In het ziekenhuis hing een leuke naamslinger voor Noëmi aan het bed en er werd een prinsessenkroontje voor haar gemaakt. Ze heeft heerlijk gespeeld met haar favoriet, Conradien; de pedagogisch medewerkster van de dagbehandeling. Een hele lieve vrouw, die vaak leuke knutselwerkjes met Noëmi maakte of met haar speelde.



Thuis gaat het erg goed met Noëmi. Ze eet fantastisch en de eetlust is ook tijdens de chemokuur gebleven. Iedere dag als ze haar avondeten op heeft, vraagt ze om meer eten… Vandaag moest ze beginnen met medicatie voor de MIBG-scan. Drie maal daags moet ze een drankje, twee maal daags een capsule en één maal daags een tablet. Tot nu toe lukt het zonder sonde! Dit vinden we ontzettend fijn, want een sonde laten plaatsen is zo vreselijk vervelend voor haar. Morgen krijgt ze de injectie met nucleaire vloeistof en woensdag krijgt ze de scan zelf.

We zijn dankbaar dat de chemokuren klaar zijn en kijken positief vooruit, maar toch blijft het een onzekere tijd… In je achterhoofd houd je dat het terug kan komen. Volgende week vrijdag verwachten we de uitslag van de MIBG-scan.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten