zaterdag 16 juni 2012

De operatie van Yael: amandelen

Woensdag om 07.30 uur werd Yael verwacht in het ziekenhuis. Samen met drie andere kinderen mocht hij spelen in de wachtkamer. Yael was als tweede aan de beurt, rond 08.00 uur. Hij kreeg een infuusnaald in zijn hand en er werd bloed afgenomen voor een allergietest.


Yael niest erg vaak en heeft een gevoelige huid, dus daar wordt ook even naar gekeken. Hij ging heel rustig onder narcose… Het ging echt heel goed, maar toch was het niet fijn om nu ook je andere kind uit handen te moeten geven.


Na 15 minuten kwamen de artsen vertellen hoe het was gegaan. De linker keelamandel zat flink vast en de neusamandel was fors. Zijn oortjes zagen er rustig uit, dus buisjes zijn niet geplaatst. Toen hij terug kwam van de verkoever, was hij heel onrustig. Hij zei dat hij heel erg keelpijn had… Al snel ging hij rustig slapen. Knappe vent!


De afgelopen dagen heeft hij het ook heel goed gedaan. Paracetamol en Diclofenac (ontstekingsremmende pijnstiller) waren nodig. Vandaag is hij met andere kinderen uit de kerk naar Plaswijckpark geweest in Rotterdam. Hij doet het dus goed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten